I LOVE STRÖMSUND!

...

Tack!

Hur sjutton sklle världen fungera utan alla ideella underbara idrottsmänniskor?
TACK! Inte för att någon av er läser detta, men tack alla tränare jag någonsin haft och alla andra engagerade som har gjort mina fritidsaktiviteter möjliga!
Mest tack till mina föräldrar som alltid har ställt upp och skjutsat, flängt, vallat, bakat, masserat, tjatat, hejat, anpassat sitt schema efter våra tränigstider/matcher och tävlingar. De har verkligen engagerat sig och hjälpt till!
Det låter som något tackat på någon idrottskgala. Idag har jag varit på årsmöte i en klubb som jag inte vet om jag är medlem i ännu. Snacka om få föräldrar. Därför passar jag på att tacka mina!
(Tack till Karin och Herman oxå!)

/Sanna 

PS. Tack även till min lillebror som efter order av mamma cyklade och mötte henne då hon fick köra ca. 5.7 mil för att hämta de fotbollskor jag glömt hemma. :)

Hmm...

Valmöjligheter
1. Göra en Simon (Hundtricket)
Innebär att sitta hemma, kolla på någon romantisk komedi vars repliker jag kan rabbla baklänges om så skulle behövas och möjligtvis göra mig en kopp te.
2. Get it over and done with
Innebär att plugga så mycket som möjligt så att jag slipper göra det vid ett senare tillfälle och därigenom kan "roa mig" resten av helgen.
3. Kåren
Innebär att åka buss in till stan, sitta i nåt hörn tills de mer "kemiskt påverkade" får för sig att dansa och förhoppningsvis ha jävligt skoj.
4. Screw this!
Innebär att såsa om kring tills jag ledsnar och sedan gå och lägga mej.

Jag förstår hur omåttligt mögliga endel av dessa alternativ framstår, men jag kommer inte på något bättre.
Vet inte alls vad jag ska göra. Är inte så sugen på kåren och jag vet inte om någon av de jag brukar umgås med ska dit :/.. Chicken? Trust me, I know!

Sanna


RSS 2.0